tiistai 10. kesäkuuta 2014

Alkukesää

Tänä keväänä ja kesänä Lupu on osoittanut entistä enemmän kiinnostusta vettä kohtaan. Hellepäivinä se on mieluusti mennyt veteen kahlaamaan, tosin se riemu loppui siihen, kun huomasin tässä lenkin varrella olevassa purossa iilimatoja. Tosin eivätpä ne kai mitenkään vaarallisia ole, eivätkä varmaan edes pääse kiinnittymään tuollaisen turren ihoon (paitsi vatsan kaljuun kohtaan), mutta ovat ne kyllä vähän inhottavia. 

Mutta jännä nähdä, josko Lupu juhannuksena innostuisi ihan uimaankin! ☺


Takapihan terassilla Lupu aika usein tiirailee ympäristöä aitaan nojaten takajaloilla seisten. Välillä se saa siihen hommaan seuraakin:
Kuumimpina päivinä Lupu jättäisi mieluusti kävelemisen vähemmälle ja keskittyisi nurmikolla makoiluun ja ruohon syöntiin:

Ollaan pidetty tärkeänä sitä, että Lupu ei syö ennen kuin saa luvan. Pidemmän aikaa Lupun tassulle on voinut laittaa namin, jonka se syö vasta sitten kun on lupa. Pappa vei homman vähän pidemmälle, ja pisti namin suuhun ja käski Lupun odottaa syömälupaa. Videolla tämä juttu tehdään vasta toista kertaa, ja koiraa vähän epäilyttää koko juttu...


4 kommenttia:

 1. kivoja kuvia.. =) joo katsotaan jos ne maltaa mennä uimaan tänä kesäänä ku mennän loviisaan nii yritän saaada udo uimaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Toivottavasti onnistui uiminen, on se kuitenkin sen verran hyvä viilennys näin kesällä!

   Poista
 2. Kivoja kuvia! Meidän Suomen Lapinkoira täytti kesäkuussa kaksi vuotta. Se ei tykkää uimisesta eikä oikein halua kahlatakaan. Tekisi kyllä helteillä hyvää.
  Mutta vaikka on kasvanut niin edelleen jostain syystä haluaa ryömiä sängyn alle vähäksi aikaa nukkumaan. En ole aikaisempien eri rotuisten koirien kanssa tömännyt tuohon sängyn alle ryömimis intoon.
  Hyvää kesän jatkoa! T. Koira ja sen emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Lieköhän tuo sängyn alle tunkeminenkin sitten joku lappalaisjuttu. Kotona Lupu ei sitä mahdu tekemään, meillä on niin matala sänky, mutta molemmissa "mummuloissa" on pakko aina nukkua sängyn alla. :D
   Hyvää kesän jatkoa myös teille!

   Poista

Kiva, kun päätit jättää viestin meille!
Mikäli blogikirjoitus on vanhempi kuin pari päivää, viestisi menee ensin tarkastettavaksi. Tällä tavoin varmasti huomaamme vanhempiinkin postauksiin tulevat kommentit. :)
t. Lupu ja Jenna