keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kuulumisia pitkästä aikaa

Niin sitä vain ehti vierähtää lähes vuosi ilman blogin päivitystä. Meillä on ehtinyt elämäntilanne muuttumaan tässä välissä oikeinkin isosti: mamma ja pappa ovat muuttuneet äidiksi ja isäksi ja Lupu karvaiseksi isoveljeksi. Perheemme kasvoi Kalevalanpäivänä yhden pienen, ihanan pojan verran.

Lupu on ottanut uuden tulokkaan vastaan oikein hyvin, mitään mustasukkaisuutta ei ole ollut. Minua vähän pelotti, että tuleeko Lupusta liiankin kanssa suojelevainen, mutta ihme kyllä Lupu ei ole ollut sellainenkaan. Minua se kyllä loppuraskaudessa yritti suojella vähän liikaakin, kun olimme lenkillä kaksistaan.

Sain aikaisena äitienpäivälahjana mieheltäni salaman, kun eipä tuo järkkärin oma salama ole oikein mistään kotoisin. Vielä saa harjoitella senkin käyttöä, mutta tässä muutama tuore kuva Lupusta.6 kommenttia:

 1. Hyvä valinta syntymäpäiväksi, on aina liput liehumassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ei ihan kaikkien syntymäpäivänä laitakaan koko Suomi lippua salkoon. :)

   Poista
 2. Hei Jenna ja Lupu! Paljon onnea perheenlisäyksestä! Mukava aika saada uusi perheenjäsen näin kevään kynnyksellä :)
  Ja Lupu on komistus kuten ennenkin, ihanat nuo sen rillit!
  Kiva kun kirjoittelut kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia vaan! :) Tuntui kyllä tosiaan sopivalta ajalta saada tuollainen myöhäistalven/aikaisen kevään vauva, kun muutenkin on niin harjoittelua ollut tämä alku niin onpahan ainakin isommilta talvivaatetoppauksilta saanut vielä säästyä. Katsotaan sitä sitten ensi talvena. :)

   Piti ihan tarkistaa, että olikohan Lupu näiden postausten välissä muuttunut, mutta aika samanlaiselta näyttää tuo kuviointi viime kesään verrattuna. Nyt onkin taas karvanlähtö hyvässä vauhdissa!

   Poista
 3. Mukava kuulla pitkästä aikaa teistäkin. :) Lupu se vaan komistuu. Suuret onnittelut uuden tulokkaan johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Lupu onkin jo tosiaan ehtinyt ihan kypsään kolmen vuoden ikään, vaikka ei aina uskoisi. :D

   Poista

Kiva, kun päätit jättää viestin meille!
Mikäli blogikirjoitus on vanhempi kuin pari päivää, viestisi menee ensin tarkastettavaksi. Tällä tavoin varmasti huomaamme vanhempiinkin postauksiin tulevat kommentit. :)
t. Lupu ja Jenna